(assistent) accountant

Vacature, fulltime

Wij zijn op zoek naar een (assistent) accountant. In de functie voor 40 uur per week draag jij zorg voor de tevredenheid van jouw klanten van a tot z, het mede verzorgen van administraties van de klanten in Exact Online, het voorbereiden en opstellen van jaarrekeningen in Caseware en het verzorgen van diverse aangiften OB/IB en VPB. Oftewel: jij stelt je flexibel op en bent van de nodige markten thuis.

Wij

Meuwese Accountants en Adviseurs is gespecialiseerd in accountancy, fiscaal recht, administratieve dienstverlening, salarisadministratie, estate planning en MKB Advies. Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit MKB-bedrijven, vermogende particulieren, dienstverlenende bedrijven en ZZP’ers. Reeds vele organisaties vonden in ons de ideale sparringpartner voor financiële, economische en fiscale vraagstukken. Wij zijn een compacte organisatie met professionele, hoogopgeleide specialisten voor de verschillende disciplines.

Breng je skills in de praktijk

Vanuit onze prachtige locatie aan de Tilburgse Piushaven navigeren wij onze klanten op basis van cijfers naar zakelijk succes. Op deze hotspot is ruimte voor een (assistent) accountant. Wij bieden je een uitdagende functie, waarbij je veel kunt leren en meemaken op accountancygebied. Wij rekenen op jou. Reken jij met ons?

Functie-eisen

Jij werkt graag in een compact team en bent niet bang om nieuwe dingen aan te pakken. Wij werken met de programma’s CaseWare en Exact (online).

Laat van je horen!

Voel jij je aangesproken door wat je net hebt gelezen? Dan drinken we graag een kop koffie met je! Stuur je CV met een kort mailtje naar ralph@meuwese-accountants.nl en je hoort snel van ons.

.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Neem vandaag nog contact op

Ralph Meuwese
T 013-5719110
E ralph@meuwese-accountants.nl
W www.meuwese-accountants.nl