Managementsturing

Soms het roer om, soms een kleine bijsturing

Hoe maak ik mijn bedrijf weer rendabel? Kan ik dit jaar nog wel investeren zonder in problemen te raken? Hoe kan ik kosten besparen? Het zijn zomaar wat vragen die elke ondernemer zich weleens stelt. Met Meuwese aan uw zijde vaart u niet op aannames, maar op cijfers. Want die liegen nooit.

De juiste richting

Soms moet het roer om, soms is uw bedrijf gebaat bij een kleine bijsturing. Zo kunt u zich bezighouden met het echte werk. Want we snappen dat u geen ondernemer bent geworden om zich bezig te houden met cijfers. Dat doen wij graag voor u!

Meuwese houdt het vertrouwd

Wie ons wat beter kent, kan het beamen: Meuwese is een persoonlijk accountantskantoor. De lijntjes zijn kort. Dat werkt wel zo prettig. Belt u naar ons, dan krijgt u geen keuzemenu, maar een vriendelijke collega aan de lijn die uw stem en onderneming (her)kent.

Natuurlijk kunt u altijd rechtstreeks contact opnemen met een van onze adviseurs. En als u een prangende vraag hebt, bijten wij ons helemaal vast in de materie. We laten pas los als we het antwoord weten. Om het vervolgens in ‘gewoneondernemerstaal’ aan u uit te leggen.

Meuwese:

Biedt sturing van uw bedrijf op basis van maandcijfers

Legt uit in ‘gewoneondernemerstaal’

Rent hard voor iedere klant

Staat bekend om de korte lijnen

Gratis kennismakingsgesprek

Bel 013 571 91 10 of mail ons voor een gratis kennismakingsgesprek