Accurate accountancy

Uw organisatie financieel in- én overzichtelijk.

Een jaarrekening is een belangrijk document van uw bedrijf. Bij ons kunt u niet alleen rekenen op een uitgebreide en heldere jaarrekening, maar ook op een goede onderbouwing ervan.

Met een jaarrekening legt u verantwoording af bij instellingen als de KvK en de Belastingdienst. In dit rapport staat de balans, de winst- en verliesrekening en de toelichting hierop. Een jaarrekening is verplichte kost voor ondernemers die een rechtsvorm hebben met rechtspersoonlijkheid. Aan een jaarrekening kun je lezen hoe een bedrijf ervoor staat. Je kunt deze vergelijken met voorgaande jaren of bijvoorbeeld met branchegenoten.

Reken op het rekenwerk van Meuwese

Het opstellen van een jaarrekening is een lastige klus die u liever uitbesteedt. Deze moet namelijk aan een aantal belangrijke eisen voldoen. Meuwese maakt het in orde voor u. We kunnen ons voorstellen dat u een vraag heeft over de jaarrekening van uw onderneming. Onder het genot van een kop koffie nemen we ruim de tijd voor u om de jaarrekening toe te lichten en al uw vragen te beantwoorden.

Gecertificeerd accountantskantoor

Stelt uw jaarrekening op

Controleert uw jaarrekening

Controleert conform de eisen van NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants)

Gratis kennismakingsgesprek

Bel 013 571 91 10 of mail ons voor een gratis kennismakingsgesprek